Hvad skal du have hjælp med?

Uanset hvilken form for it-hjælp, du er på udkig efter, så er vi i stand til at hjælpe dig. Vi ved, det lyder meget, men da vi har specialiseret os inden for flere områder, så ved vi også, at vi er i stand til at gøre det for dig, som du har brug for. Om du er en privat person, eller du har din egen virksomhed, så kan vi hjælpe dig med de it-udfordringer, du end måtte have, og vi har tilmed gode priser. Hvis du kigger nærmere på vores sider og efterfølgende tager kontakt til os, så vil vi gøre, hvad der står i vores magt for at hjælpe dig. Vores ekspeditionstid er så kort, som det er muligt, og vi vender snart tilbage til dig.

Hvor meget koster det?Hvor meget koster det?

Alting har naturligvis en pris, og det har det også hos os. Der er efterhånden ikke noget i denne verden, der er gratis, men selvom det er sådan, det forholder sig, så tager vi heller ikke høje priser. Vi ved, at det er vigtigt, at alle mennesker kan få råd til det, de skal have, og det er noget, vi er opmærksomme på. Vores timepriser starter ved 199 kr., og det er noget, du ellers skal lede langt efter. Vi giver dig de bedste tilbud, og ved meget komplicerede opgaver koster det naturligvis lidt mere. Der er ikke noget at sige til, at vi er blevet så populære og har så mange kunder, og vi forventer, at det vil blive ved med at være sådan.

Hvad kan vi hjælpe dig med?Hvad kan vi hjælpe dig med?

Da vi allerede har afsløret, at vi kan hjælpe dig med alt, der har med it at gøre, skal vi naturligvis også fortælle dig, hvad det er, det drejer sig om. Vi kan programmere og udvikle de løsninger, du har brug for, og det er uanset, om det drejer sig om it-systemer eller it-programmer. Vi kan også hjælpe dig med it-support, hvis det er det, du har brug for, og selv hvis din computer går i stykker, er det også noget, vi er i stand til at klare. Når alt kommer til alt, så kan vi levere dig en samlet løsning, som sikrer dig, at du kommer rundt om alle aspekter vedrørende it, og det betyder jo, at din forretning kommer til at køre på skinner.

Hvor lang leveringstid er der?Hvor lang leveringstid er der?

Hvis du skal have udviklet et stykke software, er der naturligvis en udviklingstid, og det er noget af det, du skal tage højde for. Vi skal naturligvis finde ud af, hvad det er, du har brug for, og når vi ved det, går vi i gang med at udvikle det, du har brug for. Det kan tage nogle uger, og det tager det som regel, hvis det er et projekt, der er stort. Hvis det er et mindre projekt, kan det tage et par timer, og det er jo ikke lang tid. Når du bestiller en opgave hos os, giver vi dig et estimat på, hvornår vi er klar til at levere det. Vi kan sikre dig, at der ikke går lang tid, før du har dit færdige produkt.